Київська міська державна адміністрація запропонувала на розгляд депутатам Київради бездефіцитний бюджет, повідомив голова КМДА Володимир Макеєнко.

«Обсяг доходів у бюджет Києва на 2014 рік складе 20,1 млрд грн. Надходження загального фонду - 14 млрд, спеціального фонду - 2,8 млрд грн, субвенції та дотації з держбюджету - 3,3 млрд грн. Витрати бюджету розраховані на рівні 19,8 млрд грн», - наголошується в повідомленні прес-служби КМДА.

За словами Макеєнка, при формуванні бюджету міста Києва на 2014 рік міська влада виходила з того, щоб не відбулося зниження рівня соціальних гарантій порівняно з 2013 роком.

Як зазначив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, в структурі загального фонду бюджету міста на витрати галузей соціально-культурної сфери припадає понад 75% або 9,6 млрд грн.

«У порівнянні з цифрами, запропонованими Міністерством фінансів, обсяг коштів на утримання установ соціально-культурної сфери збільшено майже на 2 млрд грн. Таким чином, витрати на заробітну плату збільшено на 5,9%, а виплата муніципальних надбавок запланована на рівні минулого року. Витрати за іншими захищеними статтями, таким як оплата енергоносіїв, харчування, закупівля медикаментів, заплановані в обсязі 1,8 млрд грн», - йдеться у повідомленні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160