Голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк заявив, що влада регіону не допустить екстремізму і дестабілізації обстановки в області.

Відповідну заяву він зробив під час засідання обласного штабу щодо забезпечення громадського порядку і стабільної роботи органів влади, підприємств, установ і організацій Луганської області, повідомляє прес-служба ОДА.

«Не грайтеся з вогнем, ви можете самі в ньому згоріти!» - заявив Пристюк, звертаючись через засоби масової інформації до екстремістськи налаштованих активістів євромайдану.

Він заявив, що жителі Луганщини змушені багато працювати, оскільки треба годувати і сім'ї, і країну, і, нажаль, багатьох нероб».

«Я попереджаю ті гарячі голови, хлопців із Західної України, які намагаються приїхати на Луганщину і встановити свої порядки, влаштувати тут дебош і хаос: ви отримаєте по зубах, і дуже боляче! Тому що на сьогоднішній день у нас терпінню вже теж приходить кінець. За останні два місяці я неодноразово був на підприємствах області, і люди вже давно запитують: до яких пір все це відбуватиметься? Я б не хотів, щоб була велика агресія, і її ще підірвали і у нас на сході», - заявив Пристюк.

Губернатор заявив, що мешканці регіону виступають проти того шабашу, який відбувається по областях, особливо в Західній Україні.

«Але ми заявляємо, що будемо стабільно працювати. У нас буде стабільна обстановка і все, що робиться в області, - в рамках закону. У своїх діях ми керуємося розумінням, що країна повинна розвиватися, і не тільки відпочивати і кричати, але ще й працювати і створювати блага. Тому заявляємо: не жартуйте, ми нікого не чіпаємо. А якщо є пропозиції співпраці - будь ласка! Ми хочемо працювати в нормальній країні і жити нормальною сім'єю», - сказав Пристюк.

Нагадаємо, раніше Луганський міський голова Сергій Кравченко звернувся до земляків із проханням допомогти луганчанам, які зараз охороняють громадський порядок у Києві в числі спецпідрозділу «Беркут».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196