Відповідальність за події у Києві несуть опозиційні політичні сили, а також міжнародні структури. Про це заявив керівник головного управління судоустрою АП, радник Президента України Андрій Портнов на брифінгу, передає кореспондент ForUm'у.

«Ми вважаємо, що представники опозиційних політичних сил несуть персональну відповідальність за події, які відбуваються в ці дні на вулиці Грушевського, ми вважаємо, що вони повністю ототожнили себе з цими людьми (протестувальниками. - Ред.)», - заявив він.

Портнов також підкреслив, що, на їхню думку, частину відповідальності несуть міжнародні структури і посадові особи деяких іноземних держав, «які, незважаючи на те, що в Києві захоплені три приміщення, фактично своїми діями і своїми візитами в ці приміщення легалізували незаконні, протиправні дії».

«Саме тому ми вважаємо, що частину відповідальності, окрім представників опозиційних політичних сил, несуть окремі міжнародні структури та представники, посадові особи іноземних держав», - резюмував Портнов.

Нагадаємо, у центрі Києва на вулиці Грушевського з 19 січня триває протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2020