Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов розраховує, що державний бюджет на 2014 рік буде ухвалений у сесійній залі парламенту. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, він заявив на брифінгу.

«Ми будемо робити все для того, щоб бюджет був прийнятий. З 205 членів фракції ПР завтра на прийнятті бюджету будуть присутні 203 людини... Ми маємо намір проводити прийняття бюджету в залі, але, якщо наші колеги створять якісь нестерпні умови роботи, тоді ми будемо приймати якісь рішення. На даний момент проведення нашої роботи поза межами сесійної зали ми не розглядали», - зазначив він.

Крім того, на думку Єфремова, в опозиції немає підстав перешкоджати прийняттю держбюджету. «Вони повинні розуміти, що перешкоджають прийняттю держбюджету, перешкоджають нормалізації фінансової ситуації у всіх містах, селищах, областях та в центрі України, безпосередньо в міністерствах і відомствах», - підсумував нардеп.

Як раніше повідомляв ForUm , депутати вирішили приймати держбюджет-2014 16 січня.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що якщо опозиція буде блокувати роботу парламенту під час прийняття державного бюджету на 2014 рік, то головний фінансовий документ країни буде прийнятий без обговорення.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158