Голові фракції Партії регіонів було соромно, коли опозиція закидала новообраних народних депутатів Віктора Пилипишина та Руслана Бадаєва гречкою під час прийняття присяги. Про це Олександр Єфремов заявив на брифінгу журналістам, повідомляє кореспондент Forum'у.

«Під час прийняття присяги мені особисто було соромно дивитися, як наші колеги з опозиції спробували перешкодити цьому (присязі - Ред.). Більш того, закидаючи ще зерном, вірогідно, принесеним з Майдану, своїх же колег, яких обрали точно так, як і їх...», - зізнався Єфремов.

Він в черговий раз підкреслив, що ВР нинішнього скликання не відрізняється достатнім рівнем політичної культури, і депутати не завжди поводять себе відповідним своєму статусу чином. «Я дуже сподіваюся, що час, події і люди в кінцевому підсумку вплинуть на дану ситуацію, і ми буде жити в державі, в якій політики навчаться поводити себе відповідним чином, висловлюючи свою точку зору, думку, позицію, відстоюючи її в дебатах, а не в оскаженілому тупотінні, гигиканні, вигуках або закиданні своїх опонентів», - заявив глава фракції ПР.

Нагадаємо, сьогодні п'ятеро новообраних парламентаріїв Руслан Бадаєв, Микола Круглов, Михайло Поплавський, Віктор Пилипишин і Леонід Даценко у ВРУ прийняли присягу. Варто зазначити, що Пилипишин і Бадаєв відмовилися приймати присягу за трибуною Ради і зробили це в гостьовій ложі, де їх обсипали гречкою представники від ВО «Свобода».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174