Київ увійшов у 2014 рік без комунальних проблем. Про це під час апаратної наради заявив в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко.

«Столиця увійшла у 2014 рік без комунальних проблем - новорічну ніч всі жителі столиці зустріли з теплом, надзвичайних ситуацій зафіксовано не було. Всі служби, залучені до забезпечення життєдіяльності міста, на високому рівні виконували свої обов'язки, незважаючи на певні незручності, пов'язані з масовими заходами в центрі Києва», - цитує слова Голубченка прес-служба КМДА.

Також він заявив, що найважливішим питанням зараз є формування бюджету столиці, який би повною мірою враховував всі потреби міста.

«Напередодні Нового року, тільки завдяки втручанню Президента України, ми виплатили зарплати і муніципальні надбавки працівникам бюджетної сфери. І зараз для нас важливо зберегти муніципальні надбавки бюджетникам, передбачити кошти для реалізації найважливіших проектів, таких як будівництво метро на Троєщину, завершення реконструкції Поштової площі, реалізація проекту «Київ самобутній». Місту потрібні нові об'єкти соціальної інфраструктури - дитячі садки, школи, медичні установи. При формуванні бюджету ми повинні передбачити і врахувати все», - зазначив Голубченко.

Нагадаємо, 30 грудня Кабінет Міністрів додатково виділив бюджету Києва 254,7 млн гривень на заробітну плату працівників бюджетної сфери.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135