Один з учасників автомайдану в районі Софійської площі в Києві збив співробітника ДАІ. Про це кореспонденту Forum'у повідомила начальник прес-служби ГУМВС у Києві Ольга Білик. 

За її словами, сьогодні в районі Софійської площі їхала велика колона автомобілів-учасників автомайдану, яка розділилася на дві частини, одна з яких заблокувала рух на вулиці, а друга поїхала далі.

«До них (колони, що залишилася - Ред.) підійшов співробітник ДАІ, майор міліції, командир батальйону, і почав пояснювати, що ті порушують правила дорожнього руху. Під час цього один з учасників цієї колони зробив різкий маневр вліво, збив співробітника міліції і протягнув його ще пару метрів», - повідомила Білик.

За її словами, на даний момент працівника міліції госпіталізовано і його оглядають медики. Сам же молодий чоловік, який, за словами Білик, перебував за кермом «Тойоти», зник з місця події.

«Він доїхав приблизно до району метро «Золоті ворота», там його автомобіль був заблокований, але він вискочив, пересів в інший автомобіль і зник у невідомому напрямку», - повідомила Білик.

Вона зазначила, що на даний момент інформація про подію внесена до єдиного реєстру, проводяться заходи по встановленню особи водія, а також паралельно з відпрацювання всієї наявної інформації.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276