Депутати від «Свободи» сьогодні нахабно і цинічно зірвали засідання Київради. Заблокувавши орган самоврядування, свободівці відмовили киянам у праві самостійно вирішувати питання свого міста. На це звернув увагу народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Андрій Пінчук, повідомляє прес-служба ПР.

«Через дії новоявлених «загарбників Києва» місто фактично позбулося 200 млн грн, які були виділені йому у вигляді додаткової дотації з державного бюджету. Без зарплати залишилися працівники «Київпастрансу», які вже знаходяться в передстрайковому стані. Наслідки таких дій - колапс, у який може впасти місто із зупинкою транспорту. Без надбавок залишилися вчителі, лікарі та інші бюджетники, а їхні сім'ї - без новорічних подарунків», - акцентував увагу народний депутат.

«Навіщо свободівці навмисно створюють проблеми української столиці? Відповідь на поверхні - «Свобода» зазнала фіаско на довиборах у Верховну Раду по київських округах. Кияни відмовили цій партії в довірі. І тепер, на думку націоналістів, повинні поплатитися за таку «зраду», - зазначив він.

Разом з тим Пінчук підкреслив: «Вірю, жителі Києва не миритимуться з такою перспективою».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

97