Оперативники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Донецькій області виявили та припинили протиправну діяльність злочинної групи з ознаками організованості. Про це повідомляє управління по зв'язках з громадськістю МВС України.

Члени цього ОЗУ займалися збутом серед молоді психотропної речовини - амфетаміну в особливо великих розмірах. Зловмисники збували щодоби 150 доз психотропної речовини на суму близько 10 тисяч гривень. Діяло ОЗУ на території м. Маріуполь, до його складу входило 4 місцевих жителів віком від 27 до 33 років.

За фактом незаконного збуту психотропної речовини слідчими відносно затриманих порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Зараз організатора та учасників угруповання затримано.

За місцем проживання молодих людей проведені обшуки, під час яких вилучено 16 тисяч гривень, близько 300 г амфетаміну та 730 г канабісу. Вилучені речовини направлені на дослідження.

Зараз правоохоронці проводять слідчі дії і оперативно-розшукові заходи, щоб встановити всі обставини події, а також осіб, причетних до незаконного обігу психотропних речовин.



Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

117