Президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив, що Росія розмістить у цінних паперах українського уряду частину своїх резервів з Фонду національного добробуту (ФНД) обсягом $15 млрд.

«Враховуючи труднощі української економіки, пов'язані в значній мірі зі світовою фінансовою та економічною кризою, з метою підтримки бюджету України уряд РФ прийняв рішення розмістити у цінних паперах українського уряду частину своїх резервів з Фонду національного добробуту обсягом 15 млрд доларів США», - сказав Путін за підсумками російсько-українських міждержконсультацій, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Умови розміщення єврооблігацій України в Росії будуть визначені пізніше, повідомив журналістам міністр фінансів Антон Сілуанов.

Міністр зазначив, що частина єврооблігацій - «значно менша - буде розміщена вже цього року». За його словами, загальна сума єврооблігацій, як і повідомив президент, складе $15 млрд.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 грудня у Москві під головуванням Президента України Віктора Януковича і президента Російської Федерації Володимира Путіна пройшло шосте засідання Українсько-Російської міждержавної комісії.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1201