Всі без винятку 649 дільничних виборчих комісій у п'яти одномандатних округах, де напередодні відбулося голосування з виборів народних депутатів, завершили підрахунок голосів. Про це заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.

«Центральна виборча комісія на цей час ще немає всіх даних про зміст протоколів з усіх ДВК, хоча підрахунок голосів виборців, як я вже сказав, завершений усіма дільничними виборчими комісіями. Ситуація зараз абсолютно штатна, і якщо істотно відрізняється від минулих виборів, то тільки в кращу сторону», - зазначив голова комісії.

За його словами, всі окружні комісії вже прийняли рішення про необхідність уточнення окремих протоколів дільничних виборчих комісій, зокрема у зв'язку з неправильним відображенням у протоколах відомостей про кількість виборчих бюлетенів, які не підлягають врахуванню, повідомляє «УНІАН».

Триває процес транспортування протоколів дільничних виборчих комісій та іншої виборчої документації до окружних комісій, а також введення даних про зміст таких протоколів у систему «Вибори». Як відомо, введення таких даних можливо лише на рівні окружної комісії.

Нагадаємо, 15 грудня в Україні відбулися повторні вибори народних депутатів у п'яти одномандатних округах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244