ВО «Свобода» на 223-му окрузі лише продовжує курс, започаткований рік тому і спрямований на зрив виборів. Таку думку висловив політолог Микола Волгов.

«Згадаймо, що було рік тому: вони звинуватили всіх у фальсифікаціях, кричали, «тримай злодія» найголосніше. І це дозволило їм добитися того, що були призначені повторні вибори. Тепер результат їх не влаштував: і вони будь-якими способами ставитимуть вибори під сумнів», - зазначає експерт.

Водночас експерт вважає, що поведінка свободівців аж ніяк не стихійна: «Мітинг під ОВК розпочали ще з суботи, готувалися. Нагнітається ситуація на конкретних дільницях, йде планова робота з корекції кінцевого результату на користь Левченка. Я б не став вірити свободівцям, що фальсифікують всі, а вони ображені. Все може бути з точністю до навпаки», - заявив експерт.

«Особливістю цих виборів є те, що до фальсифікацій буде вдаватися в першу чергу опозиція, оскільки ціна обрання єдиних кандидатів - це питання життя і смерті», - упевнений політолог Олександр Булавін. За його словами, опозиції вкрай треба збільшити представництво в парламенті, повідомляє «РБК-Україна».

«Сьогодні переводяться стрілки з хворої голови на здорову. Я знаю точно, 1000% гарантії, що «Свобода» буде дико тиснути на результати виборів у 223 окрузі, де висувається Левченко», - заявив експерт.

Політичний консультант Дмитро Джангіров переконаний, що опозиція сама бере активну участь у фальсифікації, зокрема, у 223 окрузі. «Тому, я не знаю, як Пилипишин буде протистояти їм», - зазначив політолог.

«Чому фальсифікує тільки влада, а опозиція ні при чому? В опозиції більшість у комісіях, є можливість вкидання бюлетенів», - заявив експерт. Політолог спрогнозував, що якщо «свободівці будуть блокувати комісії» у 223 окрузі, то, можливо, вибори знову визнають недійсними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники ВО «Свобода» заблокували комісію №1025 на 223 окрузі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184