Президент України Віктор Янукович очікує відповідального ставлення з боку всіх політичних сил країни до кожного свого кроку і закликає їх до діалогу в стінах парламенту. Про це під час погоджувальної ради Верховної Ради заявив представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко.

«Працюючий парламент - це не тільки затвердження необхідних країні законів, але і публічний майданчик для ведення діалогу щодо складної ситуації, яка склалася в країні. До цього нас закликають і люди, які вийшли на Майдан, і сказав Президент під час круглого столу. Сподіваюся, що совість і відповідальність візьмуть гору, і ми зможемо працювати на цьому тижні і буде вестися активний діалог», - сказав Мірошниченко.

Також він висловив сподівання, що цього тижня український парламент зможе дати відповіді на всі запитання, які цікавлять українців. «Ми не можемо займатися тільки конфронтацією. Саме тому ті люди, які голосували за всі представлені політичні сили, покладаються на нас і на те, як ми зможемо вирішити економічні, соціальні, політичні питання. Я вірю, що ми здатні на це», - заявив представник Президента.

Нагадаємо, лідери опозиції сьогодні не прийшли на засідання погоджувальної ради Верховної Ради .

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132