Командування внутрішніх військ МВС України спростовує інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ, про незадовільні умови несення служби і погане харчування військовослужбовців внутрішніх військ, які забезпечують охорону громадського порядку у місті Києві. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю МВС.

«Військовослужбовці внутрішніх військ несуть службу з охорони громадського порядку позмінно згідно з наказами та розпорядженнями щодо організації служби. Також з урахуванням погодних умов, особовий склад змінюється кожні 1-2 години для обігріву. У вільний від служби час військовослужбовці забезпечені належними побутовими умовами і мають можливість відпочити перед подальшим несенням служби», - наголошується в повідомленні.

Забезпечення форменим одягом військовослужбовців внутрішніх військ для виконання завдань з охорони громадського порядку здійснюється належним чином і в повному обсязі у відповідності з нормами і вимогами, додають у міліції.

За її даними, крім того, особовий склад внутрішніх військ забезпечений тричі на добу гарячою їжею. Також під час несення служби з охорони громадського порядку військовослужбовці забезпечені додатковим харчуванням згідно з нормами.

У кожній військовій частині є групи медичного забезпечення, до складу яких входять медичні працівники, які надають особовому складу кваліфіковану допомогу в разі необхідності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135