За перші дні грудня Міністерство доходів і зборів України надало понад 27 тисяч адміністративних послуг, близько 70 тисяч громадян скористалися сервісними центрами відомства. Про це заявив міністр доходів і зборів Олександр Клименко.

«Шановні громадяни і представники бізнесу, я висловлюю вам щиру подяку за те, що в цей складний час ви не забуваєте про свій громадський обов'язок - ви сумлінно платите податки, наповнюючи державну скарбницю, дозволяючи державі системно, без будь-яких збоїв проводити державну політику щодо виплати пенсій, стипендій, тих державних зобов'язань, які на себе взяв уряд», - сказав він.

Клименко зазначив, що за перші дні грудня в бюджет України усіх рівнів надійшло понад 0,5 млрд грн.

Зокрема, за цей період співробітники відомства надали понад 27 тисяч адміністративних послуг, також близько 70 тисяч громадян скористалися сервісними центрами Міністерства доходів і зборів.

«Міністерство доходів і зборів ні на хвилину не зупиняє надання податкових і митних сервісів й обслуговує наших громадян і платників податків. Хочу запевнити кожного, що митні пункти пропуску, сервісні центри Міністерства доходів і зборів працюють у штатному режимі», - додав міністр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

121