У четвер, 21 листопада, Верховна Рада розгляне п'ять ключових євроінтеграційних законопроектів. Про це спікер парламенту Володимир Рибак заявив на брифінгу, передає кореспондент Forum'у.

Він також додав, що профільні комітети розглянуть ці документи на своїх засіданнях вже сьогодні, у понеділок.

За словами глави парламенту, йдеться про проекти №3541 «Про прокуратуру», №3396 щодо проведення виборів, а також кілька законопроектів про лікування засуджених за кордоном, включаючи документ №3599 про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань.

Голова ВР уточнив, що увечері відбудеться засідання комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, а також комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. «На жаль, дуже великий обсяг поправок. Таке враження, що деякі сили на ділі зовсім не зацікавлені прийняти необхідні закони - всупереч тому, що вони заявляють», - зазначив Рибак.

Нагадаємо, згідно з попереднім порядком денним Ради, законопроекти з «європакету» повинні розглядатися завтра, 19 листопада. Варто зазначити, що у порядку денному на вівторок також стоять шість законопроектів щодо лікування засуджених за кордоном.

16 листопада голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що 21 листопада планується винесення на розгляд народних депутатів законопроектів про прокуратуру та реформування виборчого законодавства.

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184