Суд Заводського району Запоріжжя засудив 51-річного жителя міста, який напав на бригаду «швидкої» і вбив вагітну жінку-фельдшера, до примусового лікування в психіатричній лікарні з суворим режимом утримання на невизначений термін.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, суд погодився з доводами державного обвинувача і постановив помістити в спеціальний лікувальний заклад в умовах, що виключають його суспільно небезпечну поведінку.

Зараз чоловік перебуває в державному закладі «Українська психіатрична лікарня з суворим наглядом» у Дніпропетровську. Там же за рішенням суду він буде проходити примусове лікування.

Нагадаємо, 24 травня в Заводському районі Запоріжжя на вулицю Вроцлавську відправився автомобіль швидкої допомоги, яку викликав чоловік для своєї матері. На порозі житла 51-річний господар накинувся на персонал, заподіявши медикам значні тілесні ушкодження. 31-річна фельдшер від отриманих колото-різаних травм померла на місці. Лікар і ще один фельдшер у важкому стані були доставлені в лікарню.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213