Прем'єр-міністр Хорватії Зоран Міланович відклав візит в Україну через неузгодженість часу проведення двосторонніх зустрічей у Києві. Про це повідомили у прес-службі прем'єра Хорватії.

«Прем'єр-міністр Хорватії Зоран Міланович відклав свій візит в Україну через те, що не вдалося успішно скорегувати і скоординувати час проведення двосторонніх зустрічей», - йдеться у коментарі прес-служби прем'єра.

У прес-службі також зазначили, що візит відкладено, а не скасовано , проте нові терміни візиту поки не визначені, повідомляє «УНІАН».

«Коли він (Зоран Міланович. - Ред.) зможе побувати у вашій країні, поки не визначено», - йдеться у коментарі.

Разом з тим, за інформацією прес-секретаря прем'єр-міністра України Миколи Азарова Віталія Лук'яненка, візит глави уряду Хорватії не був підтверджений, і в понеділок ввечері була отримана інформація, що делегацію Хорватії очолить віце-прем'єр-міністр.

Як раніше повідомляв ForUm, вчора, 4 листопада, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що сьогодні, 5 листопада, він має намір підписати з головою уряду Хорватії Зораном Мілановичем меморандум про створення Адріатичного газового коридору, який буде з'єднувати Україну, Угорщину та Хорватію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150