Скандал, який струсонув нещодавно німецький футбол з голом-фантомом форварда "Байєра" Штефана Кісслінга у ворота «Хоффенхайма», наближається до завершення. Сьогодні стало відомо: цей м'яч ніхто скасовувати не збирається.

Нагадаємо, на 70-й хвилині матчу 9-го туру «Хоффенхайм» - «Байєр» (1:2), при рахунку 1:0 на користь леверкузенців м'яч після удару Штефана Кісслінга влучив у сітку із зовнішнього боку і через дірку залетів у ворота. Автор псевдоголу спершу схопився за голову, але після того, як арбітр Фелікс Брих зарахував м'яч, почав святкувати його з партнерами.

У підсумку ця помилка дозволила леверкузенцям набрати три очки. Головний суддя відразу після гри приніс вибачення, заявивши, що момент випав з поля його зору.

А у понеділок Спортивний суд Німецького футбольного союзу залишив результат матчу у силі.

«Рішення може здатися неприйнятним зі спортивної точки зору, - визнав голова суду Ханс Лоренц. - Але воно прийняте у відповідності з правилами і законами.

«Хоффенхайм» намагався було оскаржити рішення арбітра, посилаючись на те, що порушені правила гри. Але згодом клуб відмовився від своїх претензій».

За матеріалами: «Спорт-Експрес»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2644