Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко вважає, що, рухаючись по шляху євроінтеграції, Україна не повинна «закривати» для себе можливість участі у Митному союзі та ЄврАзЕС. Про це він сказав, відкриваючи засідання Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав.

«Що стосується України, то важливо, щоб вона, рухаючись у бік Європейського союзу, не закрила для себе можливість участі у Митному, а в подальшому і в Євразійському економічному союзі», - заявив президент Білорусі, повідомляє «Укрінформ».

При цьому він підкреслив, що двері Митного союзу відкриті для всіх країн. У той же час він підкреслив, що країнам Митного союзу важливо виробити конструктивні механізми взаємодії з Україною.

Як повідомляв ForUm, президент Білорусі Олександр Лукашенко не бачить нічого страшного в тому, що Україна веде діалог з ЄС.

Раніше прем'єр-міністр Микола Азаров висловив подяку керівництву Білорусі за дуже виважену, спокійну оцінку рішення України про підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

412