Голова комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік заявляє, що поправки до Податкового кодексу, прийняті сьогодні Верховною Радою, були внесені народним депутатом від «Батьківщини» Ігор ем Бриченком . Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу «Рада».

«Хочу зазначити, що законопроект, за який сьогодні проголосували 239 народних депутатів, був раніше (у першому читанні) підтриманий більш ніж 300 голосами народних обранців», - заявив він.

Також депутат зазначив, що поправки, про які йдеться, були запропоновані членом депутатської фракції ВО «Батьківщина» Ігорем Бриченком і одноголосно підтримані на засіданні Комітету з питань податкової та митної політики

Крім того, за словами Хомутинніка, поправки були підтримані першим заступником голови Комітету і представником партії «УДАР» Оксаною Продан. «Вона очолювала робочу групу, яка опрацьовувала ці поправки в комітеті», - заявив він.

«Внесення членом ВО «Батьківщина» Бриченком поправок до законопроекту, які спрямовані проти Кличка, є ознаками суто внутрішнього конфлікту, існуючого між ВО «Батьківщина» та партією «УДАР». При цьому викликають подив хвилювання Віталія Кличка з приводу прийняття названого законопроекту, оскільки він неодноразово публічно заявляв про те, що проживає в Україні і не має права постійного проживання на території інших країн», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні вранці опозиція заблокувала трибуну парламенту, протестуючи проти прийняття з порушенням регламенту змін у Податковий кодекс щодо обліку та реєстрації платників податків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166