Геннадій Онищенко звільнений від обов'язків голови Росспоживнагляду у зв'язку з закінченням терміну договору і призначений помічником голови уряду. Про це повідомила прес-секретар голови уряду РФ Наталія Тімакова.

Виконувачем обов'язків глави відомства призначена Анна Попова, відповідне розпорядження підписане прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим, зазначила вона.

Онищенко звільнений від обов'язків голови Росспоживнагляду у зв'язку з закінченням строкового річного договору, укладеного з ним, коли йому виповнилося 60 років, повідомляє РІ А «Новости».

«Рівно рік тому при укладенні цього контракту прем'єр Медведєв запропонував Геннадію Онищенку після закінчення цього договору перейти на роботу в Апарат уряду на посаду помічника прем'єр-міністра», - пояснила Тімакова.

«Відповідне розпорядження про звільнення Онищенка з посади глави Росспоживнагляду і призначення його помічником голови уряду також підписано Медведєвим», - додала вона.

Тімакова уточнила, що Попова призначена виконувачем обов'язків глави Росспоживнагляду. «Остаточне рішення щодо кандидатури керівника цього відомства буде прийнято пізніше», - підкреслила прес-секретар.

Нагадаємо, 22 жовтня віце-прем'єр Ольга Голодець повідомила, що Онищенко покидає пост глави Росспоживнагляду у зв'язку з закінченням строку повноважень. Однак пізніше прес-секретар уряду РФ Наталія Тімакова заявила, що розпорядження про відставку Онищенка на даний момент не підписане, рішення про те, чи залишиться він главою відомства, буде приймати прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139