В Одесі затримано позбавлен ого депутатського мандата Ігоря Маркова. Про це заявив адвокат Маркова Олександр Казарновсь кий.

За його словами, сьогодні Маркова викликали на допит на 18.00, у Головне управління МВС в Одеській області, розташоване по вулиці Єврейській,12, повідомляє «УНІАН».

У той же час у міліції спростували інформацію про затримання екс-депутата. Про це виданню «Одеса. Коментарі» повідомив глава прес-служби ГУМВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко.

За його словами, зараз Марков перебуває на допиті у слідчого.

Як повідомляв ForUm, Вищий адміністративний суд України 12 вересня виніс рішення за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна, яким фактично позбавив Ігоря Маркова депутатських повноважень. Кармазін як підтвердження своїх позовних вимог додов листа головного слідчого управління МВС України про фальсифікації на виборах народних депутатів 28 жовтня 2012 року понад 6 тисяч підписів на користь Маркова.

Спікер Верховної Ради України Володимир Рибак доручив апарату парламенту заблокувати картку для голосування позбавленого Вищим адміністративним судом депутатських повноважень Ігоря Маркова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288