Процес підготовки до саміту «Східне партнерство» у Вільнюсі і підписання Україною Угоди про асоціацію з Європейським Союзом проходить нормально.

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров на зустрічі з міністрами закордонних справ Польщі та Швеції Радославом Сікорським і Карлом Більдтом сьогодні в Києві.

Зокрема, Азаров нагадав, що Кабінет Міністрів на засіданні 18 вересня схвалив проект Угоди про асоціацію з Євросоюзом, передає «УНІАН».

«Зараз цей проект знаходиться на розгляді наших державних структур і буде остаточно винесений на розгляд Президента. Україна активно виконує ті угоди, про які ми домовилися з Євросоюзом. Я думаю, що ми зможемо відмітити значний прогрес у реалізації наших домовленостей.
Сьогодні в парламенті перебуває на розгляді останній (з євроінтеграційних. - Ред.) законопроект. Україна також активно співпрацює з місією Кокса-Кваснєвського. Буквально годину тому я провів з ними зустріч, і зараз вони зустрічаються з Президентом України. Так що процес підготовки, на мій погляд, проходить нормально», - заявив прем'єр.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що підписання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом сприятиме послідовному руху країни до європейської якості життя.

30 серпня Президент України Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціації.

15 травня поточного року Європейська комісія схвалила проект рішення Ради ЄС про підписання Угоди про асоціацію з Україною.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148