Голова парламенту Володимир Рибак достроково закрив ранкове засідання Верховної Ради після розгляду кількох питань.

Як передає кореспондент Forum'у, за деякий час до цього парламентарії вирішили працювати без затвердження порядку денного на цей тиждень. Зокрема, Рибак запитав у нардепів: «Проголосуємо порядок денний чи будемо працювати?». Депутати відмовилися голосувати ще раз за порядок денний, і тоді спікер запропонував працювати за Регламентом. Зокрема, він став виносити в зал на розгляд питання, затверджені на Погоджувальній раді.

Після розгляду постанов про призначення і звільнення суддів, а також про місцеві вибори голова ВРУ знову запропонував затвердити порядок денний. Однак і четвертий раз парламентарії не змогли цього зробити: «за» проголосували тільки 198 нардепів.

Після цього Рибак достроково закрив ранкове засідання парламенту. «Я всіх вас чекаю о 16.00 в залі, якщо хочете працювати - приходьте», - сказав він.


Нагадаємо, сьогодні вранці народні депутати України не змогли затвердити розклад засідань Верховної Ради України на поточний пленарний тиждень 22-25 жовтня. У Верховній Раді двічі за ранок оголошувалися перерви.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

120