У Києві засуджено 24-річного киянина, який після незначного інциденту з родиною велосипедистів влаштував стрілянину в столичному парку «Перемога». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпровського району міста Києва.

«За вироком суду чоловік визнаний винним за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), і йому призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з випробувальним строком на 2 роки», - наголошується в повідомленні.

Встановлено, що, повертаючись разом з батьками з велосипедної прогулянки, 7-річна дівчинка випадково зачепила бічне скло автомобіля Daewoo Nexia, який був припаркований на пішохідній доріжці.

Упевнившись в тому, що ніяких пошкоджень на машині немає, сім'я рушила далі. Однак власник автомобіля почав переслідувати велосипедистів, ображаючи при цьому нецензурною лайкою.

Для продовження конфлікту водій дістав з салону машини пневматичний револьвер і кілька разів вистрілив у батька дитини, а потім ще й вдарив по голові рукояткою зброї.

За висновком судово-медичної експертизи, внаслідок інциденту потерпілий отримав синці та забій голови, які відносяться до легких тілесних ушкоджень, наголошується в повідомленні. Подія сталася у травні поточного року.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155