Голова Верховної Ради Володимир Рибак просить народних депутатів припинити сварки і повернутися до розгляду законопроектів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив у ході Погоджувальної ради ВРУ.

«До порядку денного включено 96 законопроектів. Я хочу , щоб ми повернулися до практики розгляду питань, тому що ми включаємо багато, але репліками, образами, з'ясуванням відносин заважаємо розгляду цих законопроектів. Я хочу , щоб ми якось визначилися і почали приймати закони», - сказав голова ВР.

Він зазначив , що на вівторок заплановано розгляд 33 законопроектів , два з яких - президентські , вісім урядових і десять постанов, що стосуються відзначення ювілейних дат.

«Ми повинні визначитися з цими ювілейними датами, щоб не приймали такі рішення, після яких виборці будуть посміхатися», - закликав спікер.

Також Рибак звернув увагу нардепів на те, що у вівторок буде розглядатися питання обрання та звільнення суддів, в середу , крім питань ратифікації міжнародних договорів, планується розглянути ще дев'ять законопроектів, а в четвер серед 46 законопроектів будуть три євроінтеграційних.

«Я хочу нагадати нардепам про необхідність особистої присутності на засіданнях комітетів. Персонально голосувати ми вже вчимося, але питання персональної участі у засіданнях комітету відкрите. Я нагадую, що зарплата не буде виплачуватися відсутнім нардепам. Давайте виконувати закон», - підсумував Рибак.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161