Лідери «Динамо» після невдачі у матчі Ліги Європи з «Рапідом», у якому кияни втратили перемогу на останніх секундах ігрового часу, зійшлися на думці, що на сьогоднішній день в їхній команді немає єдності.

«Я вважаю, що йде якась переоцінка своїх можливостей, тому багатьом хлопцям потрібно подумати про свою складову у цій команді. Мало бути гравцем - потрібно діяти у команді. Це стосується багатьох гравців, і не тільки іноземців», - зазначив воротар - ветеран, екс-капітан «Динамо» Олександр Шовковський.

«Приходять хороші гравці, які грають за свої збірні, але з якихось незрозумілих причин вони не можуть ужитися разом і діяти, як одна команда. Ось це проблема», - спробував пояснити причини останніх невдач команди 38-річний голкіпер.

Нагадаємо, що в другому турі групового турніру Ліги Європи «Динамо» зіграло внічию 2:2 з «Рапідом», пропустивши другий гол на останніх секундах поєдинку. При цьому останній м'яч «Рапіда» став логічним завершенням фінального штурму воріт киян.

«Я у «Динамо» вже четвертий чи п'ятий рік, але такого ніколи не було. Я маю на увазі те, що відбувається в чемпіонаті, єврокубках... Навіть у Лізі Чемпіонів такого не було», - зазначив захисник Євген Хачеріді.

«Те, що в «Динамо» немає єдиного колективу, це правда. А конфліктів між гравцями немає. Люди виходять і роблять послугу, скривджені, кого поставили, а кого - ні. Ось вам і рахунок».

Шовковський, який грав у «Динамо» під керівництвом майже десяти фахівців, вважає, що головна причина незіграності, а звідси і невдач, - психологія.

«Важко психологічно в тому плані, що ми ніяк не можемо реалізувати можливості, які є, але при цьому допускаємо дитячі помилки і не можемо утримати рахунок. Дуже дивний стан, пригнічений. Багато гравців почали діяти не так, як повинні були. І це пов'язано з психологією», - сказав Шовковський в інтерв'ю телеканалу «Футбол».

Нагадаємо, після матчу чемпіонату Прем'єр-ліги України проти «Чорноморця», в якому кияни несподівано поступилися супернику 1:2, за інформацією ЗМІ, у роздягальні «Динамо» сталася бійка.

Повідомлялося, що одним із «миротворців» у тій ситуації виступив Олег Гусєв. Проте інформацію про конфлікт у команді спростував як головний тренер Олег Блохін, так і інші футболісти.

«Динамо» після двох турів у Лізі Європи займає останнє місце у своєму квартеті. Що стосується чемпіонату України, то тут підопічні Блохіна демонструють найгірший старт в історії українських першостей.

За матеріалами: iSport.ua

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

457