Деснянський районний суд Києва закінчив розгляд відеоматеріалів у справі про загибель студента Ігоря Індила і постановив повторно викликати на засідання свідка, який перебував разом з ним у Шевченківському райуправлінні міліції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Зокрема, держобвинувач у справі Наталія Сема заявила, що на сьогоднішньому засіданні суд переглянув два останні диски із записами з камер відеоспостереження, розташованих у приміщенні райуправління міліції. Крім того, на вимогу представника потерпілих суд постановив повторно викликати свідка Анатолія Римаря, який у ніч з 17 на 18 травня 2010 року перебував разом з Індилом у камері для затриманих.

Наступне засідання у справі призначено на 7 жовтня.

Нагадаємо, 12 вересня районний суд столиці завершив допит ключових свідків у справі про загибель студента Ігоря Індила, а 17 вересня досліджував письмові матеріали у кримінальній справі.

Індило помер у Шевченківському районному відділі міліції Києва 18 травня 2010 року - дільничний міліціонер забрав його з одного з гуртожитків Києва у відділення міліції, а на ранок батьків попросили забрати тіло хлопця з моргу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184