Президент України Віктор Янукович розраховує, що престиж і значимість професії військового в українському суспільстві підвищаться. Про це він сказав, виступаючи перед учасниками навчань у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки у Львівській області, повідомляє прес-служба Глави держави.

За його словами, військова реформа передбачає впровадження сучасних соціальних стандартів для військовослужбовців.

«Сьогодні триває поетапне підвищення грошового забезпечення, вже найближчим часом буде істотно розширено будівництво житла для військовослужбовців, впроваджуються нові сучасні стандарти в їх повсякденній діяльності та побуті», - сказав Янукович.

На його переконання, кроки, які вже зроблені і будуть зроблені найближчим часом, посприяють поліпшенню кадрового потенціалу Збройних сил України і рівню їх підготовки.

«У сьогоднішньому світі боєздатні Збройні сили - важлива запорука самостійності та суверенітету. Керівництво держави докладе всіх зусиль, щоб наша армія, авіація і флот були готові захистити Батьківщину», - резюмував Янукович.

Як повідомлялося, Президент Віктор Янукович затвердив Державну комплексну програму реформування та розвитку Збройних сил на період до 2017 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257