Міліція встановлює свідків та очевидців інциденту у київському кінотеатрі «Кінопанорама» 27 вересня. Про це ForUm'у повідомили у відділі зв'язків з громадськістю столичного управління МВС.

За даними міліції , 27 вересня о 19:05 у Печерське райуправління надійшла інформація, що група громадян безчинствує в кінотеатрі «Кінопанорама» на вул.Ш.Руставелі,19.

Правоохоронці з'ясували , що під час демонстрації документального фільму «Відкритий доступ» невідомі кинули кілька димових шашок у кінозал.

В якості речових доказів правоохоронці вилучили із залу дві димові шашки.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань , розпочато кримінальне розслідування згідно зі ст.296 КК України «Хуліганство».

О 20:35 надійшла інформація про замінування кінотеатру. Співробітники вибухотехнічної служби столичної міліції, оглянувши приміщення і прилеглу до нього територію, не виявили жодних підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

За даним фактом також розпочато кримінальне провадження згідно зі ст.259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян».

«На деяких інтернет-сайтах з'явилося повідомлення, що співробітники міліції заважали журналістам виконувати професійні обов'язки, але жодного звернення з цього приводу до правоохоронних органів не надходило», - підкреслили у главку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

118