Фракція Партії регіонів у парламенті не має ніякого відношення до того, що Генеральна прокуратура України зайнялася розглядом діяльності народного депутата Валентина Наливайченка під час його перебування на посаді глави Служби безпеки України. Як передає кореспондент ForUm'у, про це заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу.

«Я не знаю, чому таке виникло. У мене викликає посмішку інше: між ким би скандал не виникав, в яких фракціях, - в усьому винна Партія регіонів, це вже смішний процес. Коли людина займала посаду керівника СБУ, коли на неї поскаржилися комуністи - кажуть, що винна Партія регіонів. Ми ніякого відношення до цього не маємо. Нехай з'ясовують відносини між собою», - заявив Єфремов.

Нагадаємо, перший заступник генпрокурора Рінат Кузьмін заявив, що ГПУ перевіряє інформацію про розголошення державної таємниці екс-главою СБУ, народним депутатом від фракції «УДА » Валентином Наливайченком.

Екс-глава СБУ, народний депутат від фракції «УДАР» Валентин Наливайченко не бачить сенсу коментувати інформацію про розголошення ним державної таємниці.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

381