Учора не всі народні депутати від фракції Партії регіонів підтримали «єврозакони», оскільки спрацював людський фактор. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу.

«Мені хотілося б відповісти відомим висловом: не шукайте чорну кішку в чорній кімнаті, її там немає. У нас немає проблем у взаєминах у фракції при голосуванні за ті чи інші рішення. У нас є лише одне - людський фактор. Коли людина або відволіклася, або стоїть і розмовляє в залі, або спілкується з вами (з журналістами. - Ред.)», - сказав він.
Як раніше повідомляв ForUm, 5 вересня Верховна Рада прийняла в першому читанні і за основу євроінтеграційний законопроект про внесення змін до деяких законів, що стосуються виконання судових рішень.

Крім того, 5 вересня Верховна Рада прийняла в першому читанні за основу урядовий законопроект з так званого європакету №2105а про внесення змін до Митного тарифу України, затвердженого Законом України «Про Митний тариф».

Також парламент включив до порядку денного і направив до Конституційного суду зміни до Конституції в частині посилення гарантій незалежності суддів, а також призначив дату виборів у п'яти «проблемних» округах.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

420