Наближення дати виборів президента України вплине на роботу третьої сесії Верховної Ради сьомого скликання. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив голова парламенту Володимир Рибак.

«Робота парламенту не може бути спокійнішою, оскільки ми ще на півроку наблизилися до виборів президента України, і хочемо ми цього чи ні, це життя. Напевно, так у всіх державах. Вибори відображатимуться на роботі ВР. Коли на погоджувальній раді ми розглядали, кого запросити на Годину запитань до уряду, які запитання поставити, то лідери опозиційних фракцій озвучили різні думки. Тому кандидати в президенти критикуватимуть один одного, вирішуватимуть, хто старший. Потім об'єднаються і разом будуть критикувати владу, а потім знову - один одного. Так і будемо працювати», - припустив він.

У той же час, на думку Рибака, депутати працюватимуть більш професійно. «Порівняно з першою і другою сесіями, вони вже подорослішали. Учнівський період минув, мітинговщина відходить на другий план, і парламент дійсно стає парламентом, наближаємося до Європи» , - підсумував Рибак.

Як раніше повідомляв ForUm, 5 липня був останній день роботи другої сесії Верховної Ради VII скликання. Третя сесія парламенту відкриється 3 вересня.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143