Казахстан ввів посилений лабораторний контроль продукції трьох українських постачальників м'яса птиці: «Миронівська птахофабрика», «Агромарс ексім» і «Тавр Плюс».

Про це повідомляє прес-служба міністерства сільського господарства Казахстану.

«Під режим посиленого лабораторного контролю підпадає продукція трьох підприємств України – ПрАТ «Миронівська птахофабрика», ТОВ «Агромарс ексім» і ТОВ «Тавр Плюс». Даний режим був введений після виявлення порушень у ході постійно проведених перевірок та лабораторного дослідження ветеринарно-санітарних вимог і норм безпеки продукції», - йдеться в повідомленні.

Під час проведених перевірок, повідомляють у міністерстві, встановлено, що імпортна птиця не відповідає вимогам Технічного регламенту в частині маркування: відсутність інформації державною мовою, її невідповідність основній інформації мовою країни виробника, не вказані дата виготовлення і термін зберігання.


Як раніше повідомляв ForUm, Україна отримала право постачати до Європейського Союзу яйця, яєчні продукти, птицю і м'ясо птиці, повідомили на сайті Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200