Аналіз письмових звернень громадян, що надійшли до Міністерства курортів і туризму АРК за період з 1 липня по 9 серпня 2013 року, свідчить про зниження числа звернень щодо низки найбільш актуальних питань у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства.

Так, зниження кількості звернень спостерігається в питаннях порушення санітарних норм (з 22-х звернень до 16-ти), надання послуг на пляжах (з 37-ми до 23-х), жорсткого поводження з тваринами (з 6-ти до 1-го), т. д.

За словами міністра курортів і туризму АРК Олександра Лієва, останнім часом з 40 до 11 разів скоротилося число звернень, що стосуються порушень шумового режиму в курортних регіонах. «Переважно порушення фіксувалися на дискотеках. Торік були закриті й оштрафовані багато дискотек. Цього року на дискотеках наведено порядок і власникам роз'яснено, як правильно потрібно оформити свій звук, щоб він не заважав оточуючим», - сказав глава курортного відомства.

Також, за його інформацією, з 13-ти до 4-х разів зменшилося число звернень за фактами будівництва в курортних регіонах у літній період.

Лієв нагадав, що практично у всіх курортних населених пунктах Криму прийняті рішення про заборону будівництва біля туроб'єктів.

При цьому громадяни стали частіше звертатися з питань стягування плати на парковках (з 10-ти до 16 разів), діяльності туристичних фірм (з 3-х до 12-ти разів). «Збільшилася кількість скарг з приводу доступності пляжів зі 182-х до 203-х разів. При цьому більшість таких скарг не підтверджується», - зазначив він.

Всього з початку курортного сезону 2013 року у відомство надійшло більше тисячі звернень громадян.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149