Самопочуття екс-прем'єра Юлії Тимошенко може погіршуватися через неправильну дієту, яку їй рекомендував головлікар німецької клініки Шаріте. Загальновідомо, що Карл Макс Айнхойпль, головний лікар німецької клініки Шаріте, є одним з головних ідеологів і пропагандистів новомодної в Європі і США дієти «людини кам'яного століття».

Вона передбачає вживання в їжу сирого м'яса і грубої рослинної їжі.

«Життя змінилося, а от генетична картина залишилася практично колишньою. Уявіть собі: сто тисяч поколінь людей були мисливцями і збирачами. Раціон первісних людей був дуже багатий клітковиною - її добова норма перевищувала 100 грамів. А сьогодні гарним показником вважають 25-30 грамів щодня», - аргументує переваги такого харчування професор Державного Університету Колорадо в США Лоран Кордейн.

Не можна забувати, що харчуватися таким чином міг собі дозволити досить міцний молодий чоловік з відмінним здоров'ям - в епоху палеоліту тривалість життя рідко перевищувала 30 років. У той час як екс-прем'єр - літня хвора жінка. Крім того, дієта людини, що жила тисячі років тому, навряд чи відрізнялася таким багатством вибору продуктів, який може собі дозволити людина сучасна, особливо Тимошенко, враховуючи її суспільне становище.

Нагадаємо, німецькі лікарі вже тривалий час наполягають на лікуванні екс-прем'єра за кордоном, хоча досі не поставлений чіткий діагноз. А депутат Європарламенту Зіта Гурма, яка приїжджала нещодавно в Україну, після особистої зустрічі з Тимошенко зазначила, що «екс-прем'єр перебуває в хорошій формі» і допустила, що вона просто симулює хворобу, щоб не повертатися до колонії.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

304