Колишній керівник Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник оголошений у міжнародний розшук, повідомляє управління по зв'язках з громадськістю МВС України.

«На підставі рішення Печерського районного суду міста Києва щодо дозволу на затримання підозрюваного Мельника, він оголошений у міждержавний розшук. Відповідні відомості внесені до бази даних, інформація направлена ​​в країни СНД», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ForUm, 12 серпня Печерський районний суд Києва своєю постановою санкціонував затримання і примусову доставку до суду підозрюваного у корупції колишнього керівника Національного університету податкової служби (Ірпінь, Київська область), колишнього депутата Верховної Ради Петра Мельника.

Екс-ректор був затриманий 27 липня співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабарі в розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їхніх родичів до вузу.

7 серпня на екс-ректора наділи електронний браслет. Мельник став першою високопоставленою особою і першим арештантом у Київській області, щодо якого був застосований такий спецзасіб. 9 серпня він втік з-під домашнього арешту.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313