Колишній ректор Податкової академії Петро Мельник зник під домашнього арешту. Про це повідомляє прес-служба МВС.

«Підозрюваний Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом, втік, позбувшись електронного браслета. Сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Вжито необхідних заходів щодо розшуку підозрюваного», - йдеться в повідомленні.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже призначив службове розслідування з метою з'ясування всіх обставин того, що сталося, зазначили в МВС.

Також у відомстві зазначили, що сьогодні вранці слідчим було подано до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Мельнику з домашнього арешту на утримання під вартою. «З цим клопотанням, відповідно до статті 184 КПК України, підозрюваний був ознайомлений заздалегідь», - поінформували в міністерстві.

«МВС звертається до громадян за допомогою в отриманні інформації про місця можливого перебування Мельника», - заявили в міліції.

Нагадаємо, Мельник був затриманий 27 липня за отримання від двох громадян України хабарів у розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їхніх родичів до вузу, яким він керував.

1 серпня Печерський райсуд Києва обрав Мельнику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 27 вересня включно.

7 серпня правоохоронці наділи на нього електронний браслет.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

465