Прокуратура Миколаївської області завершила досудове розслідування у справі про зґвалтування Ірини Крашкової у Врадіївці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Як повідомив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, зібрані під час досудового розслідування докази визнані достатніми для складання обвинувального акта. У зв'язку з цим, відповідно до вимог ст. 290 (відкриття матеріалів іншій стороні) Кримінального процесуального кодексу України, 9 серпня слідчому доручено повідомити учасникам кримінального процесу про завершення досудового розслідування і надати доступ до матеріалів кримінального провадження.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист були затримані 28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. Ще один міліціонер, Євген Дрижак, затриманий пізніше - 2 липня.

Наказом міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, з посади усунений начальник Управління МВС України в Миколаївській області Валентин Парсенюк і звільнений керівник Врадіївського райвідділу міліції.

Президент України Віктор Янукович узяв розслідування справи про зґвалтування під особистий контроль.

У справі про «врадіївських ґвалтівників» буде двоє потерпілих і четверо підозрюваних.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

305