У лікарнях Білорусі залишаються 9 українців, які постраждали внаслідок ДТП у Вітебській області 28 липня. Про це повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України.

«Станом на даний час 6 з 8 людей, які перебували без свідомості, прийшли до тями. Двоє залишаються без свідомості і підключені до апаратів штучного дихання. Вони перебувають у лікарні міста Орша. Один з наших співвітчизників перебуває у Вітебській обласній клінічній лікарні», - поінформували в прес-службі.

У відомстві також зазначили, що зараз у місті Орша знаходяться родичі громадян України, які загинули і постраждали внаслідок аварії у Вітебській області Білорусі, повідомляє «УНІАН».
«За сприяння посольства України в Білорусі вирішується питання оформлення документів, необхідних для перевезення тіл загиблих у супроводі родичів - з Білорусі в Україну. Лікування всіх постраждалих відбувається за рахунок білоруської сторони до настання транспортабельного стану згаданих осіб», - повідомили в прес-службі.

Як раніше повідомляв ForUm, офіційний представник білоруського Слідчого комітету Юлія Гончарова повідомила, що 28 липня у Вітебській області Білорусі внаслідок ДТП загинули дев'ять осіб.

У Міністерстві закордонних справ підтвердили інформацію про загибель чотирьох громадян України внаслідок ДТП у Вітебській області Білорусі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

400