У другому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти грецького ПАОК харківський «Металіст» гратиме набагато сильніше. Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер ФК «Металіст» Мирон Маркевич.

«Я не зовсім задоволений грою. Напевно, спека вплинула на дії гравців. Ми вперше у цьому році при такій температурі граємо. Я можу сказати точно, що ми можемо грати набагато ліпше», - цитує його слова прес-служба клубу.

Він визнав, що на початку першого тайму його підопічні провалили гру, але потім внесли корективи, що дозволило не дати можливості супернику забити.

Відповідаючи на запитання, як він планує побудувати гру проти ПАОКа у Харкові, Маркевич відповів: «Я зараз більше думаю про гру у Прем'єр-Лізі, яку ми проведемо у суботу. Вона буде непростою. Пізніше будемо думати про ПАОК. Єдине, що я можу сказати, - ми будемо далі грати набагато сильніше».

Крім того, тренер вважає грецьку команду хорошою і кваліфікованою. «У Харкові буде також непростий матч», - підсумував Маркевич.

Нагадаємо, харківський футбольний клуб «Металіст» обіграв у першому матчі третього кваліфікаційного раунду грецький ПАОК на його полі з рахунком 2:0.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

822