З 22 липня 2013 року австралійська сторона вводить спрощений порядок оформлення громадянам України віз для в'їзду до Австралії з метою туризму, відвідання родичів або друзів і бізнесу (без права на працевлаштування) із запланованим терміном перебування до трьох місяців. Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

«З метою оформлення відповідної візи заявники заповнюють розміщену на веб-сайті Департаменту імміграції та громадянства уряду Австралії електронну візову анкету і направляють її до зазначеного Департаменту по електронній пошті. У разі прийняття позитивного рішення щодо візового клопотання заявника йому відправляється електронний лист - підтвердження про наявність дозволу на в'їзд до Австралії. Зазначений документ має бути роздрукований і представлений заявником при перетині державного кордону Австралії разом з паспортним документом», - сказано у повідомленні.

У МЗС також зазначили, що громадяни України можуть також у звичайному порядку звертатися до Посольства Австралії у Російській Федерації з клопотаннями про оформлення ним відповідних віз.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

230