Верховна Рада України ратифікувала угоду про повітряне сполучення з Туреччиною. За урядовий Проект закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Турецької Республіки про повітряне сполучення проголосували 369 нардепів.

Ця угода «підтверджує згоду України на обов'язковість виконання положень, підписаних міжурядовим двостороннім документом, і завершення внутрішньодержавної процедури з боку України щодо набрання чинності зазначеної угоди», - йдеться в пояснювальній записці.

Угода між Кабінетом Міністрів України та урядом Турецької Республіки про повітряне сполучення затверджена 22 грудня 2011 року в Анкарі.

«Прийняття проекту акта дозволить забезпечити створення та функціонування надійного правового механізму міжнародного рівня для реалізації й активізації процесу двосторонніх міждержавних зв'язків між Україною та Турецькою Республікою, подальший розвиток співробітництва в галузі авіаційного транспорту, сприятиме налагодженню ділових зв'язків, подальшому розширенню географії польотів українських авіакомпаній», - наголошується в записці.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

222