Результати експертизи відеозаписів камер спостереження з Врадіївського райвідділу міліції, що доводять або спростовують алібі капітана міліції Євгена Дрижака, повинні бути готові у четвер. Про це в ефірі «5 каналу» заявив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко.

«Я особисто спілкувався з експертами, вони відповіли, що їм потрібен додатковий час, оскільки там багато відео і багато матеріалів для дослідження. Пообіцяли, що в четвер буде письмовий результат, висновок цієї експертизи», - заявив Єфименко.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист були затримані 28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області.

У Врадіївці протестують жителі, вимагаючи покарати всіх винних. Деякі чиновники звільнені з органів, Президент взяв справу під особистий контроль.

Глава МВС Віталій Захарченко заявив, що Міністерство не відреагувало вчасно на зґвалтування жінки в Миколаївській області через приховування інформації місцевими співробітниками відомства.

Експертизу відео очікували вчора, 2 червня, ввечері.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186