Уряд готовий забезпечити умови для інвесторів, охочих реалізовувати проекти, подібні до створення Київського обласного хлібопекарського комплексу в селі Крушинка. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив під час відвідування комплексу прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Уряд створює всі необхідні умови для відкриття в Україні сучасних підприємств такого типу, який ми разом з вами бачили. Ми, реалізуючи цей проект, створили абсолютно нові умови для інвесторів, у тому числі і під час обладнання цього підприємства енергозберігаючими механізмами», - зазначив він.

Прем'єр підкреслив, що такі ж умови будуть надані і будь-якому іншому інвестору, охочому реалізувати подібні проекти в інших областях.

«Політика в цілому по відношенню до бізнесу, яка реалізується зараз в програмі активізації економіки, створює умови для інвестицій такого плану», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає неприпустимою політику власників хлібозаводів, яка останнім часом спостерігається в Києві.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187