У Севастополі на честь Дня Конституції відбулася церемонія урочистого покладання вінка та квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку.

Вінок від імені міськдержадміністрації і міськради до підніжжя пам'ятника поклали матроси роти почесної варти Військово-морських сил України.

Потім учасники церемонії поклали квіти, після чого був виконаний Державний гімн України.

Церемонія закінчилася проходженням урочистим маршем роти почесної варти ВМС України під музичний супровід духового оркестру Військово-морської академії імені Нахімова.

У заході взяли участь голова Севастопольської міської ради Юрій Дойников, командувач ВМС України віце-адмірал Юрій Ільїн, заступник голови МДА Елендар Ахтемов, голови районів міста, заступник командувача Чорноморського флоту Російської Федерації капітан 1-го рангу Юрій Орєховський, керівники представлених у місті центральних органів виконавчої влади, члени військової ради ВМС України, начальники управлінь відділів та служб командування українських ВМС, представники місцевих відділень політичних партій і громадських організацій, повідомляє «УНІАН».

Дойников заявив журналістам, що головне завдання як голова міськради вбачає у тому, щоб задекларовані у Конституції права і свободи дотримувалися. «Йдеться про право на працю, право на освіту, медичне обслуговування, соціальний захист», - сказав він.

Як стверджує Дойников, «Севастополь стосовно цього є лідером».

Сьогодні у місті пройде кілька концертних програм, присвячених Дню Конституції, а о 22:00 будуть проведені святковий салют і феєрверк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

376