У японській столиці у п'ятницю поліція зловила озброєного ножем зловмисника, який напав о 13:40 на школярів. Легкі поранення отримали троє хлопчиків, пише The Japan Daily Press.

Злочинця вдалося затримати вже через годину після нападу на учнів першого класу школи Ooizumi у токійському районі Неріма. У поліції Токіо підтвердили сам факт поранення дітей, але повідомляти подробиці не стали.

За даними японської преси, хлопчики отримали рани в області шиї та рук, коли перебували неподалік від своєї школи. Всіх потерпілих, двом із яких не виповнилося і семи років, госпіталізували. Але їхньому життю ніщо не загрожує, повідомляє «NEWSru.com».

З місця різанини зловмисник зник на автомобілі. Але вже о 14:20 його виявили і заарештували. Зараз підозрюваний, якому виповнилося близько 30 років, перебуває у поліції міста Кавагоє у префектурі Сайтама. Про мотиви зловмисника поки нічого не відомо.

Додамо, що напад на школярів у Токіо викликав в країні великий суспільний резонанс, оскільки подібні злочини вкрай рідкісні, а Японія є одним зі світових лідерів за цими показниками.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

479