Голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмир ініціює відставку начальника Сумського міського відділу Державтоінспекції Олега Скрипки після резонансного ДТП, що сталася 21 червня. Про це заявив губернатор під час сьогоднішнього засідання колегії ОДА.

Зокрема, рішення направити звернення до Департаменту Державної автомобільної інспекції МВС України з вимогою звільнити Скрипку від займаної посади було прийнято після його звіту на колегії про ситуацію на дорогах міста за 2012-2013 роки і визнання результатів роботи ДАІ щодо забезпечення безпеки дорожнього руху незадовільними, повідомляє «УНІАН».

«Скласти подання на Держдепартамент про звільнення від займаної посади. Крапка», - заявив Чмир.

Ця пропозиція буде записана в рішенні колегії та направлена до Києва.

Як повідомляв ForUm, увечері 21 червня в центрі Сум автомобіль врізався в зупинку громадського транспорту. Двоє людей загинули і троє отримали травми. На місці аварії зібралися кілька сотень людей, серед них лунали заклики до самосуду. Водія сховали в патрульній машині, яку оточили кілька десятків працівників міліції. Винуватцеві ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі. Серед причин даної ДТП називається і стан дорожнього покриття.

4 червня в цю ж зупинку врізався пасажирський автобус, який вдарила ззаду вантажна «Газель». Дві людини на зупинці були травмовані.

Alpha

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210