Попередньою причиною падіння вертольота в Кременчуці є відмова двигуна, повідомляє прес-службі прокуратури Полтавської області.

«Остаточні висновки будуть зроблені під час досудового розслідування. Зараз на місці інциденту працюють фахівці Державіаадміністрації України», - зазначили в наглядовому відомстві.

Відомості про падіння вертольота співробітники Кременчуцького райвідділу УМВС України внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту, що спричинили тілесні ушкодження середньої тяжкості) КК України.

Найближчим часом всі матеріали за даним фактом будуть направлені до Лінійного відділу міліції на станції Кременчук. Процесуальне керівництво за досудовим розслідуванням здійснюватиме Кременчуцька прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.

Як повідомляв ForUm, сьогодні близько 11:00 в Кременчуці приблизно за 200 метрів від проїжджої частини, біля проспекту Полтавського, під час навчального польоту впав вертоліт Кременчуцького льотного коледжу. У результаті пілот-інструктор, 1971 року народження, та курсант коледжу, 1991 року народження, отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості.
 
Зараз вони госпіталізовані в Кременчуцьку міську лікарню.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

759